بازدید رییس دانشگاه علوم پزشکی و هیئت برد از دانشکده بهداشت سرایان

اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در معیت بازرسان هیئت ممتحنه و ارزشیابی رشته مهندسی بهداشت محیط کشور، از دانشکده بهداشت سرایان بازدید نمودند. به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان، در این برنامه، دکتر احرامپوش و دکتر ملکوتیان از اعضای بورد رشته مهندسی بهداشتی محیط و آقای دکتر قائمی (ریاست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند)، دکتر باریک بین (معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه)، دکتر مهدی زاده (معاون بهداشتی دانشگاه)، دکتر وجدان و مهندس شهریاری (مدیرگروه بهداشت محیط بیرجند) به همراه فرماندار شهرستان، معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری، رئیس شورای اسلامی شهرستان و ریاست شبکه بهداشت، از مجموعه آزمایشگاهی و کارگاهی و بخشهای کتابخانه، سایت رایانه، کلاسها، سالن اجتماعات و . . . دانشکده بهداشت بازدید نمودند و در نهایت در جلسه ای که با حضور مسئولین شهرستان و کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشکده برگزار شد حضور یافتند. در ابتدای این جلسه خانم دکتر شرفی، ضمن بیان خیرمقدم گزارشی از اقدامات انجام گرفته خصوصا در حوزه آموزشی، فرهنگی، دانشجویی ارائه نمودند. در ادامه اعضای محترم بورد ضمن تشکر از اقدامات و پیشرفتهای انجام گرفته در یک سال اخیر، روند رو به جلوی تجهیز دانشکده را مطلوب ارزیابی نموده و خواستار استمرار مساعدت دانشگاه علوم پزشکی بیرجند شدند. در ادامه آقای دکتر قائمی نیز با اشاره به خشکسالیهای متوالی در خراسان جنوبی، سرمایه گذاری در بحث آموزش را از اولویتها و راهکارهای توسعه منطقه دانست. در ادامه مهندس کریمی فرماندار شهرستان نیز با اعلام آمادگی جهت اختصاص 70 درصد اعتبارات تملک دارایی شهرستان در سال 95 جهت احداث ساختمان دانشکده و خوابگاه در صورت اخذ مجوز دانشکده خواستار مساعدت اعضای محترم بورد و دانشگاه علوم پزشکی در زمینه ارتقاء دانشکده شد. در پایان جلسه، اعضای محترم بورد ضمن دیدار و گفتگو با دانشجویان، نظرات آنان را نیز جویا شدند.

1395/03/13