برگزاری اولین دوره آموزشی ایمنی حریق (تئوری و عملی)

دوره آموزشی ایمنی حریق به صورت تئوری و عملی در دانشکده بهداشت سرایان توسط جناب آقای مهندس درمحمدی (عضو محترم هیئت علمی دانشکده) برگزار گردید. دانشجویان رشته مهندسی بهداشت محیط، شرکت کنندگان حاضر در این دوره یک روزه بودند. پس از ارائه مباحث تئوری در خصوص مبانی و روش های کنترل حریق در محوطه دانشکده یک حریق واقعی ایجاد گردید و دانشجویان به صورت عملی با استفاده از کپسول های خاموش کننده در دسترس حریق ایجاد شده را خاموش نمودند. در پایان این دوره از طریق آزمون، سطح دانش تئوری دانشجویان در خصوص ایمنی حریق مورد سنجش قرار گرفت و برای دانشجویانی که نمره قبولی را دریافت نمودند، مدرک معتبر مرکز تحقیقات و تعلیمات حفاظت و بهداشت کار زیر نظر وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی را دریافت نمودند.

1395/04/19