برگزاري مراسم گراميداشت هفته مقام معلم ،روز جوان و جشن نيمه شعبان

طي مراسمي كه درتاريخ بيست و دوم ارديبهشت ماه 1396 درسالن كانون پرورش فكري شهرستان سرايان با حضور اساتيد و دانشجويان دانشكده بهداشت، مسيولين و كارمندان شبكه بهداشت ودرمان و امام جمعه شهرستان برگزار شد، دكتر شرفي رياست دانشكده، ضمن عرض خيرمقدم و تبريك ولادت باسعادت منجي عالم بشريت حضرت وليعصر(عج)يادآورشد مفتخريم كه به مناسبت گراميداشت مقام استاد و هفته خوابگاهها درخدمت اساتيد دانشكده و اعضاي محترم هيات علمي هستيم.درادامه دكترشرفي ضمن ارايه گزارش عملكرد دانشكده بهداشت افزود انتخاب مهندس جلالي بعنوان پژوهشگر برتر درسال 95 دردانشگاه علوم پزشكي بيرجند،چاپ كتاب درزمينه ايمني بيمار باهمت وتلاش مهندس درمحمدي،برگزاري كارگاه GIS توسط دكتراسلامي و كارگاه ايزو22000 باهمكاري دكترمحمدي ازمهمترين دستاوردهاي دانشكده در حوزه آموزش،تحقيقات و پژوهش است.
رياست دانشكده درادامه گفت باتوجه به شعارهفته خوابگاهها باعنوان خوابگاه استاندارد،نماد مسيوليت ومشاركت اميدواريم باتوجه به رفع نواقص خوابگاهها وتامين تحهيزات موردنياز درسال گذشته توانسته باشيم گامي مهم درراستاي تامين رفاه وخدمت رساني بهتر به قشردانشجوبرداريم.
درادامه پس از سخنراني امام جمعه شهرستان و اجراي مولودي خواني توسط مداح اهل بيت جناب آقاي فرامرزي،برنامه هاي مختلفي توسط دانشجويان ازجمله شعبده بازي،برگزاري مسابقه،اجراي شعرطنز و قرائت دلنوشته اجراگرديد.
درخاتمه جوايزي به رسم يادبود به اساتيد دانشكده بهداشت وبرخي از دانشجويان اهداشد.

دانشكده بهداشت سرايان
1396/02/24