جشن فارغ التحصيلي اولين دوره كارشناسي مهندسي بهداشت محيط دانشكده بهداشت سرايان ورودي 92

به گزارش واحد امور فرهنگي – دانشجويي دانشكده بهداشت سرايان ، اولين جشن فارغ التحصيلي دانشجويان مقطع كارشناسي رشته مهندسي بهداشت محيط ورودي سال 1392 اين مجموعه در مورخه پنج شنبه 04/03/1396 با حضور مسئولين دانشگاه ، جناب آقاي دكتر عابدي (معاونت محترم آموزشي دانشگاه علوم پزشكي بيرجند) ، جناب آقاي دكتر باريك بين (معاونت محترم توسعه و مديريت منابع انساني دانشگاه علوم پزشكي بيرجند ) ، جناب آقاي دكتر ميري (رياست محترم دانشكده بهداشت بيرجند)، جناب آقاي مهندس شهرياري (مدير گروه محترم بهداشت محيط دانشكده بهداشت شهرستان بيرجند)، مسئولين محترم شهرستان ، رياست محترم شبكه بهداشت درمان شهرستان (سركار خانم دكتر شرفي) پرسنل محترم دانشكده و شبكه ، اساتيد ، دانشجويان و جمعي از خانواده هاي آنان در محل سالن كانون پرورش فكري شهرستان سرايان برگزار گرديد . در ابتدا پس از قرائت قران ، سرود پرچم و صلوات خاصه امام رضا (ع) ، سركار خانم دكتر شرفي رياست محترم شبكه و دانشكده بهداشت ضمن عرض خير مقدم و تشكر از حضور مسئولين ، دانشجويان و خانواده هاي آنان اولين آيين دانش آموختگي دانشجويان را به آنان و خانواده محترمشان تبريك و در ادامه به تشريح فعاليت هاي چند ساله دانشكده بهداشت پرداختند. پس از آن جناب آقاي دكتر عابدي ضمن تقدير و تشكر از زحمات رياست محترم دانشكده بهداشت سرايان ،سركار خانم دكتر شرفي، در خصوص پيگيري رشته هاي بهداشت حرفه اي و عمومي و توسعه فضاي آموزشي با توجه به بسترهاي موجود در شهرستان سخناني ايراد فرمودند.در ادامه جناب آقاي دكتر باريك بين از زحمات و پيگيري هاي سركار خانم دكتر شرفي در خصوص فراهم نمودن امكانات آموزشي و رفاهي و همچنين برگزاري بازديد هاي علمي مستقر تشكر نمود پس از آن مهندس شهرياري و جناب آقاي رسولي مقدم به تبريك دانش آموختگان دانشجويان پرداختند.

اجراي دكلمه توسط دانشجويان ترم 8 ، پخش كليپ ، اجراي موسيقي سنتي ، اجراي مسابقه ، برش كيك توسط مسئولين و دانشجويان ، اهدا تنديس ، لوح تقديرو عكس يادگاري از ديگر برنامه هاي اين جشن بود . در پايان هم پس از پخش كليپ خداحافظي با سرو شام از ميهمانان پذيرايي شد.

دانشكده بهداشت سرايان
1396/03/08