رياست دانشكده بهداشت شهرستان سرايان در پيامي آغاز سال تحصيلي رابه دانشجويان و دانش آموختگان مسيرعلم و دانش تبريك گفت.

به گزارش واحد روابط عمومي دانشكده بهداشت دراين پيام آمده است:
بسمه تعالي
حضرت علي (ع) فرمودند: هيچ گنجي سودمند تراز علم نيست.
تقارن هفته دفاع مقدس با بهار دانش و تعليم وتربيت را گرامي داشته و آغاز سال تحصيلي جديد را به همه دانشجويان عزيز،استادان و اعضاي هيئت علمي و كاركنان دلسوز دانشكده بهداشت سرايان تبريك عرض ميكنم.
فصل پاييز اگر چه خزان طبيعت است، اما بهارعلم و شورونشاط دانش پژوهان،استادان و دانشجويان مشتاق دانش افروزي است كه به راستي سرمايه هاي راستين جامعه به شمار مي روند و هيچ مزيت و فضيلتي برتر از دانايي نيست.اميد است به فضل الهي درطول سال تحصيلي جديد در جهت تهذيب ،خودسازي و علم اندوزي، تلاش مضاعف نموده و در آينده باعلم و معرفت بيشتر در جهت پيشرفت كشور مثمرثمر باشيم.وظيفه همه ما مبتني بر مكتب اسلامي و آرمان هاي انقلاب اسلامي و ضرورت دنياي امروز و فردا مجهزشدن به علم و تقوا و دانش و بصيرت است كه مسلما درسايه سار رهنمودهاي مقام عظماي ولايت توفيقات بيشتري حاصل وشاهدگسترش بيداري اسلامي درجهان خواهيم بود.از درگاه خداوند متعال براي همه عزيزان دستيابي به مدارج عالي علمي،بهروزي و سعادت را خواهانم.
دكترمريم شرفي
رييس دانشكده بهداشت شهرستان سرايان